Συχνές Ερωτήσεις – Απαντήσεις

Συχνές Ερωτήσεις - Απαντήσεις

Όχι, η παραγγελία ενός προϊόντος που εμφανίζεται στον ιστότοπο μπορεί να γίνει τηλεφωνικά ή μέσω mail και θεωρείται καταχωρημένη κατόπιν επιβεβαίωσης. Με λίγα λόγια το website λειτουργεί ως κατάλογος , ενημερώνεται τακτικά, ωστόσο δεν είναι eshop ελαιοραβδιστικών. Ωστόσο, η διαδικασία της παραγγελίας μέσω email / viber / whats app είναι αρκετά εύκολη και απλή.

Μπορούμε να αναλάβουμε την επισκευή των προϊόντων. Σε κάθε περίπτωση καλέστε μας προκειμένου να σας παραπέμψουμε στον κοντινότερο σε εσάς συνεργάτη.

Μπορείτε να παραλάβετε το ελαιοραβδιστικό σας (ή άλλο προϊόν) στην Κρήτη και σε οποιαδήποτε περιοχή μας ζητηθεί, κατόπιν συνεννόησης, με χαμηλά μεταφορικά κόστη μέσω πρακτορείου.

Το ελαιοραβδιστικό σύστημα Atrax είναι ικανό να ραβδίσει όλους τους τύπους της ελιάς καθώς διαθέτει 7 διαφορετικές ταχύτητες από 600 έως 1400 στροφές ανά λεπτό. Επιλέγοντας την κατάλληλη ταχύτητα μπορεί να ραβδίσει οποιονδήποτε τύπο ελιάς γρήγορα, αποτελεσματικά και χωρίς να τραυματίζεται το δέντρο.

Το κόστος χρήσης του ελαιοραβδιστικού Atrax είναι 0,20€/ημέρα χρησιμοποιώντας μία μπαταρία βαθιάς εκφόρτισης. Το κόστος 0,20€ / μέρα είναι ενημερωμένο, βάση των χρεώσεων Σεπτεμβρίου 2022!

Για να απαντήσουμε σε αυτό το ερώτημα θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας προκειμένου να αναλυθούν οι ανάγκες σας και να προτείνουμε την καταλληλότερη έκδοση.

Το Atrax είναι εξαιρετικά εύκολο και ξεκούραστο στην χρήση. Έχει βάρος μόνο 2,2kg και σε συνδυασμό με το 15m καλώδιο προσφέρει ευελιξία κινήσεων στον χειριστή του.

Το Atrax έχει δυνατότητα συγκομιδής από 1100 έως 1600kg ελιά ανά 8ωρο.

Η εγγύηση του ελαιοραβδιστικού Atrax είναι για 2 συλλεκτικές περιόδους. Εγγύηση εργοστασίου.

Το τηλεσκοπικό ελαιοραβδιστικό Atrax έχει τις ίδιες δυνατότητες με το απλό Atrax, με βασική διαφορά την τηλεσκοπική προέκταση του ελαιοραβδιστικού.
Το απλό Atrax έρχεται με δύο διαφορετικές προεκτάσεις. Η μία έχει μήκος 0,4μ ενώ η δεύτερη είναι μεγαλύτερη στο 1μ.
Οπότε και οι 2 εκδόσεις των ελαιοραβδιστικών αυτών, τελικά φτάνουν στο ίδιο ύψος με βασική διαφορά την δυνατότητα άμεσης αυξομείωσης που επιτρέπει το τηλεσκοπικό.